SQ Flag
  SQ
  EN Flag
  EN
  TR Flag
  TR
  DE Flag
  DE
  FR Flag
  FR
  RU Flag
  RU
  ES Flag
  ES
  Hamburger Menu Open
  Agjentët Online!

  Këshillim Falas

  Songül Alcı
  Paketa e transplantit të flokëve
  Airport Icon
  Transferi i Aeroportit

  Ofruamë shërbime transferi me mjete komode dhe luksoze tona dhe shoferë të përvojuar.

  Airport Icon
  Trajtimet e Barnave

  Ne ofrojmë shërbime trajtimi me barna gjatë, para dhe pas trasplantimit të flokëve.

  Airport Icon
  Akomodimi

  Hotelet më të mira me të gjitha shërbimet përfshirëse në Stamboll; akomodim në hotele 4 ose 5 yje.

  Airport Icon
  Shërbimet e Ndjekjes 24/7

  Ne sigurojmë ndihmë dhe ndjekje 24/7 pas trasplantimit për t'ju udhëzuar në të gjitha nevojat tuaja.

  Airport Icon
  Shërbimi i Përkthyesit

  Përkthyesit tanë profesional do t'ju shërbejnë nga momenti i arritjes në Turqi deri në largim.

  Airport Icon
  Shërbimi i Certifikuar

  Të gjitha proceset dhe aplikacionet tona janë të certifikuara, dhe kemi fituar dhjetëra çmime për shërbimet tona.

  Falas dhe ShpejtKëshillim

  Hiqni Transplantimin e Flokëve në Thellësi

  Shpërndarja e flokëve është një ndërhyrje esenciale estetike që ndikon pozitivisht në vetëbesim dhe pamjen e një individi. Krenar për ekspertizën time në këtë fushë dhe për shumë çmime që kam fituar, kam qenë mysafir në shumë programe televizive dhe ju udhëhoq nëpërmjet videove të ndara në kanalin tim, me synim që t'ju ndihmoj të kuptoni më mirë procesin e shpërndarjes së flokëve.

  Certifikata
  TürsabSağlık Hizmetleri Genel MüdürlüğüKültür ve Turizm BakanlığıTürk Tabipleri BirliğiBest PriceCenter Of ExcellenceEPCDISOIPCJoint ComissionEMDSatisfaction Guaranteed