SQ Flag
  SQ
  EN Flag
  EN
  TR Flag
  TR
  DE Flag
  DE
  FR Flag
  FR
  RU Flag
  RU
  ES Flag
  ES
  Hamburger Menu Open
  Agjentët Online!

  Këshillim Falas

  Mesoterapia e Flokëve

  Mesoterapia e flokëve mund të jetë një opsion i shkëlqyeshëm për rritjen e flokëve. Është një trajtim kozmetik jo kirurgjikal që ndihmon në forcimin e rrënjëve të flokëve, nxit rritjen e flokëve të rinj, ndalon humbjen e flokëve dhe ndihmon në riparimin e flokëve të dëmtuara.

  Procedura e Mesoterapisë

  Pas vëzhgimit të kushteve të humbjes së flokëve tuaj, terapistët tanë për humbje flokësh planifikojnë një kurs veprimi duke propozuar shtojca orale dhe shampo për të mbajtur qafën e kokës të shëndetshme. gjatë Mesoterapisë në klinikën Turkey Hair Transplants, qafa lahet dhe flokët peqen me një gërshërë me frekuencë të lartë për të stimuluar qarkullimin në qafën e kokës. Pas këtij procedimi, serum placente me Mesoterapi Dermapen aplikohet për të aktivizuar folikujt e flokëve dhe kështu rritjen.

  Qafa do të nënshtrohet ndikimit të një radiacioni nga një lëzer me nivel të ulët për të përforcuar rritjen e flokëve të reja, i ndjekur nga një masazh në qafë, i cili ndihmon në absorbumin e plotë të serumeve nga qafa. Ekspertët tanë në rindërtim të flokëve aplikojnë 10 deri në 20 sesione në total për të arritur rezultatet më të suksesshme dhe të kënaqshme për ju. hand-giving-injection-patient-high-angle.jpg

  Kush përfiton nga Mesoterapia?

  Kandidatët ideali për Mesoterapinë e Flokëve në Turqi janë pacientët me një fazë të hershme të alopecisë.

  Meshkuj: Alopecia Androgjenike (faza e hershme) Femra: Alopecia Androgjenike (faza e hershme)