SQ Flag
  SQ
  EN Flag
  EN
  TR Flag
  TR
  DE Flag
  DE
  FR Flag
  FR
  RU Flag
  RU
  ES Flag
  ES
  Hamburger Menu Open
  Agjentët Online!

  Këshillim Falas

  Teknika e Kryes së Safirit

  TEKNIKA E RE NË TRASPLANTIMIN E FLOKËVE: Krya e Safirit

  Teknologjia që zhvillohet vazhdimisht është një element i padiskutueshëm i sektorit të shëndetit, duke e bërë jetën tonë më të lehtë. Kombinimi i teknologjisë së lartë me teknika të reja në fushën e trasplantimit të flokëve rrit cilësinë dhe natyrshmërinë e rezultatit në një nivel të lartë.

  Krya e sapofirit, inovacioni i ri në teknologjinë e trasplantimit të flokëve, përdor këshilla nga safiri i vërtetë. Ka shumë dallime me teknikën e njohur FUE. Me shtrirjen dhe durueshmërinë e një sapofiri, është vërejtur që procesi i shërimit ka një potencial shërues dy herë më të shpejtë, veçanërisht për parandalimin e shenjave. Teknika e këshillës së sapofirit ka bërë më të lehtë për industrinë e trasplantimit të flokëve të arrijë një pamje natyrale vizuale. Është bërë një metodë më e preferuar për ne për shkak të kontributit të tyre në imazhin natyral.

  Në operacionet që përdorin ngjitësit me këshilla nga sapofiri, mund të hapen kanale 3D dhe me kënd natyral në lëkurë. Meqenëse kanalët e hapura janë të njëjtat madhësi si folikujt e flokëve, tani mund të zvogëlojmë dëmtimin e indeve të trasplantuara dhe formimin e edemave pas aplikimit. Ky tregim se pacientët mund të jenë më të rehatshëm në çdo kuptim pas operacionit. freepik_21343307.jpg Gjithashtu, dallimi më i rëndësishëm në krahasim me këndin klasik të kanalit FUE është krevati më i përshtatshëm për graptë, incizime të shumta në fund të shpatullës së sapofirit, duke minimizuar kështu humbjen e graptëve dhe ndikimin drejtpërdrejt në rezultatin e trasplantimit të flokëve. Më pak humbje flokësh çon në rezultate flokësh më intensive.

  Përmes përdorimit të teknikës së këshillës së sapofirit, procesi i shërimit i pacientëve mund të jetë më i shpejtë, humbja e graptëve do të ngadalësohet dhe flokët e reja do të fillojnë të rriten më shpejt dhe më shëndetshëm. Pacienti do të jetë në gjendje të kthehet në punë dhe jetën sociale brenda disa ditësh. Gjithashtu, teknika e këshillës së sapofirit rrit sasine e graptëve të mbjellura në centimetra katrorë.

  Përfundimisht, është e rëndësishme të theksohet se duhet të komunikoni rezultatin e dëshiruar me specialistin tuaj të trasplantimit të flokëve me precizion, në mënyrë që operacioni të planifikohet sipas pritshmërive tuaja.