SQ Flag
  SQ
  EN Flag
  EN
  TR Flag
  TR
  DE Flag
  DE
  FR Flag
  FR
  RU Flag
  RU
  ES Flag
  ES
  Hamburger Menu Open
  Agjentët Online!

  Këshillim Falas

  Teknika FUE

  Si zbatohet

  Individë të rritur të shëndetshëm me mjaftueshëm flokë në zonën donatore midis dy veshëve konsiderohen kandidatë të përshtatshëm për trasplantacionin e flokëve.

  Njësitë foliculare (injeksionet) hiqen nga pjesa e pasme dhe laterale e qafës dhe trasplantohen në zonën e dëshiruar. Është po ashtu e pamohueshme që procesi të mbështetet nga një ekip i ekspertëve për të parandaluar dëmtimin e pamjes natyrale, dendësisë së flokëve dhe zonës donatore. fue 2.jpg Në teknikën FUE, rreth 5000+ injeksione dhe 12,000-14,000 fije flokësh mund të trasplantohen në një sesion. Në metodën FUE, që fillimisht zgjat si 3-4 ditë, përdoren instrumente mikro jo të motorizuara dhe mund të trasplantohen 500-600 injeksione në rreth 8 orë çdo ditë; sot, një numër i madh i injeksioneve mund të merren në 2-3 orë në një ditë me sistemin e mikromotorit të përdorur.

  Është një operacion i kryer nën anestezinë lokale duke prerë flokët e personit shkurt dhe duke zgjatur nga 7 deri në 9 orë. Në fazën e parë, fijet e flokëve janë të mbledhura, pastaj hapet kanali për të vendosur cokes e mbledhura, dhe në fund, fijet vendosen një nga një.