SQ Flag
  SQ
  EN Flag
  EN
  TR Flag
  TR
  DE Flag
  DE
  FR Flag
  FR
  RU Flag
  RU
  ES Flag
  ES
  Hamburger Menu Open
  Agjentët Online!

  Këshillim Falas

  Transplantimi Pa Dhimbje

  Mund Të Jetë Zgjidhja Perfekte Për Imazhin Tuaj Pa Nëpërputhshmëri

  *Pa gërsheta *Trajnues personal i shpejtë dhe pa dhimbje në Nivel të Lartë *Pa plagë, më pak rrezik nga infeksioni *E lehtë për dozë

  Transplantimi Pa Dhimbje

  Anestezia e aplikuar dhe dhimbja e përjetuar ose e menduar të përjetohet për shkak të saj e mbajnë larg shumë pacientë nga operacionet e trasplantacionit të flokëve. Ne zbuluam injeksionin pa gërsheta pas një hulumtimi dhe testimi të gjatë për të bërë trajtimet më të këndshme. Në fjalë të tjera, injeksion pa përdorim të anestezisë, gërshetës dhe kanilës... Me këtë metodë, është e mundur të injektohet një sasi e mjaftueshme e anestetikut nën lëkurë pa përdorur gërshetën ose kanilën. digital-body-holding-his-head-having-headache.jpg

  Si Është E Mundur Kjo?

  Përdoren mini-injeksionet e ngjashme me stilolap, të përgatitura sipas sasisë së anestetikut të nevojshëm për pacientin dhe aplikuar përmes lëkurës. Gjilpëra e stilolapit ka një bulë të tensionuar në një prizë. Falë kësaj tensioni, ilaçi aplikohet në lëkurë shumë shpejt dhe pa dhimbje. Anestetiku aplikohet 30% më pak dhimbshëm dhe vetëm ndjehet një ndjesi e vogël djegie pas injeksionit.